NHL: Sekera sa zranil, keď tvrdo narazil na mantinel

NETKY.SK • 15 Október 2014, 09:12 • 2 min
NHL: Sekera sa zranil, keď tvrdo narazil na mantinel

RALEIGH - Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera pre zranenie nedohral utorkové stretnutie NHL svojej Caroliny proti Buffalu, ktoré vyhrali hostia 4:3 po nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Sekera sa nedobrovoľne porúčal z ľadu už v 13. min zápasu (odohral 5:12 min), keď po nekontrolovanom páde v rýchlosti rukami a čelom tvrdo narazil do mantinelu za bránkou Hurricanes. Sekera sa pokúšal zabrániť útočníkovi hostí Marcusovi Folignovi v strelení gólu, ten však napokon otvoril skóre zápasu a slovenský obranca musel po prudkom náraze na pozorovanie do nemocnice. Sekera stratil v rýchlosti kontrolu nad svojím pohybom po tom, čo zakopol o brankára Cama Warda.

 

"Rontgenové snímky boli negatívne. Uvidíme, čo bude ďalej,“ cituje server NHL trénera Caroliny Billa Petersa. "Pomaly si môžeme v tíme zriadiť oddelenie pre zranených a chorých,“ dodal Peters. 

Carolina hrá momentálne bez viacerých kľúčových hráčov, akými sú Eric Staal, Jordan Staal, Jeff Skinner či Patrick Dwyer. Server CBC Sports pripomína, že strata Sekeru by mohla mať pre Hurricanes zlé následky, keďže ide o jedného z najvyťažovanejších a zároveň najproduktívnejších hráčov tímu. V lanskej sezóne sa 28-ročný slovenský reprezentant prezentoval 11 gólmi a 33 asistenciami v 74 zápasoch. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies