NHL: Sekera deviatym gólom v sezóne spečatil výhru Caroliny nad Floridou 5:1

NETKY.SK • 8 Február 2014, 07:15 • 2 min
NHL: Sekera deviatym gólom v sezóne spečatil výhru Caroliny nad Floridou 5:1

NEW YORK- Hokejista Andrej Sekera prispel svojim deviatym gólom v sezóne k víťazstvu Caroliny Hurricanes nad Floridou Panthers 5:1. Slovenský obranca, ktorý má na konte v kanadskom bodovaní aj 23 asistencií, skóroval počas presilovej hry.

slovakia

left justify in out

Hokejisti momentálne druhého najlepšieho tímu NHL zo Chicaga prehrali v defenzívne ladenom stretnutí na ľade Phoenixu Coyotes 0:2.  Za "kojotov" skórovali v početnej prevahe Keith Yandle a Radim Vrbata, pričom brankár Mike Smith mal 29 úspešných zákrokov a zaznamenal svoje 26. čisté konto v kariére. Slovenskí útočníci v drese Blackawks Marián Hossa a Michal Handzuš si štatistiku kanadského bodovania nevylepšili.
      

Z víťazstva sa netešil ani ďalší slovenský legionár Martin Marinčin. Obrana Edmotonu Oilers síce odohral necelých 22 minút s jedným mínusovým bodom na konte, ale "olejári" prehrali v New Jersey 1:2 po predĺžení.      

      

Výsledky - NHL:
      

New Jersey - Edmonton 2:1 pp

Pittsburgh - NY Rangers 3:4 pp a sn

Phoenix - Chicago 2:0, San Jose - Columbus 3:2 v 3. tretine 

Carolina - Florida 5:1 /za domácich Sekera 1+0/




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona