NHL: Sekera by nehral za Kings ani v play-off

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 08:59 • 2 min
NHL: Sekera by nehral za Kings ani v play-off

LOS ANGELES - Slovenský hokejista Andrej Sekera má poškodené väzy v kolene a za Los Angeles Kings by nehral ani v prípade, že by obhajcovia Stanleyho pohára postúpili do play-off.

slovakia

left justify in out

Podľa generálneho manažéra Kings Deana Lombardiho sa obranca podrobuje konzervatívnej liečbe a v tejto chvíli nie je nutná operácia. Na definitívne uzdravenie je potrebné ešte množstvo času. Do septembrového začiatku kempu však bude v poriadku. Informuje o tom Los Angeles Daily News.


Sekera má zmluvu, ktorú podpísal ešte v Caroline, platnú do 30. júna 2015. Ak sa s ním Kings nedohodnú v najbližších dňoch, od 1. júla bude voľným hráčom. Dvadsaťosemročný bek sa zranil v závere marca v zápase na ľade Chicaga, keď mu v závere druhej tretiny jeden z protihráčov priľahol nohu. Sekera od februárovej výmeny odohral za Kings šestnásť stretnutí s bilanciou jeden gól a tri asistencie. Vďaka plneniu defenzívnych úloh sa zaradil medzi opory tímu. Pre zdravotné problémy nebude vicemajster sveta 2012 k dispozícii ani slovenskej reprezentácii na májových majstrovstvách sveta v Prahe a Ostrave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies