NHL: Sekera bol druhý najvyťaženejší muž na ľade, Carolina však prehrala

NETKY.SK • 10 December 2013, 07:22 • 2 min
NHL: Sekera bol druhý najvyťaženejší muž na ľade, Carolina však prehrala

NEW YORK - Dvojica slovenských obrancov sa predstavila v noci na utorok v zámorskej NHL, v ktorej sa hrali štyri zápasy.

slovakia

left justify in out

Andrej Meszároš z Philadelphie odohral v Ottawe 17:19 minút a na svoje konto si pripísal dve "plusky", "letci" ale prehrali po samostatných nájazdoch 4:5. Rozhodujúci premenil domáci Jason Spezza, ktorý bol zároveň jediným úspešným realizátorom, pričom v riadnom hracom čase mal bilanciu 0+2.

Vo Vancouveri podľahla Carolina 0:2, obranca Hurricanes Andrej Sekera bol druhým najvyťaženejším hráčom hostí (23:13), keď viac času na ľade strávil len Justin Faulk. Ani jedna z jeho štyroch striel si cieľ nenašla a na jeho konto pribudli dve "mínusky" a dve trestné minúty. 

V Pittsburghu prehral Columbus, stále bez Mariána Gáboríka, tesne 1:2, keď góly "tučniakov" dali Jevgenij Malkin a Sidney Crosby. V Anaheime NY Islanders, v zostave ktorého stále chýba obranca Ľubomír Višňovský, viedli na začiatku druhej tretiny po góle Thomasa Vaneka 2:1, ale potom "káčeri" troma gólmi, keď dva dali v 40. minúte, odpor hostí zlomili.

Výsledky:

Vancouver - Carolina 2:0

Ottawa - Philadelphia 5:4 pp a sn

Pittsburgh - Columbus 2:1

Anaheim - NY Islanders 5:2

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies