NHL: Seidenberg sa dočkal, bude hrať za Islanders

NETKY.SK • 29 September 2016, 08:32 • 2 min
NHL: Seidenberg sa dočkal, bude hrať za Islanders

TORONTO - Skúsený obranca Dennis Seidenberg súhlasil so zmluvou na jeden rok s klubom hokejovej NHL New York Islanders. S odvolaním sa na zdroje z prostredia ligy o tom informuje web ESPN.

slovakia

left justify in out

Seidenberg v súčasnosti nastupuje v drese výberu Európy na Svetovom pohári. Do turnaja vstúpil bez platného kontraktu s niektorým z klubov. Tridsaťpäťročný Nemec bol do júna hráčom Bostonu Bruins, ktorý sa však v júni vykúpil z kontraktu s ním. Seidenberg mal v Bruins dohodu platnú ešte na dva roky.

Počas trinástich sezón v NHL si Seidenberg obliekol aj dresy Philadelphie, Phoenixu, Caroliny a Floridy, s Bostonom získal v roku 2011 Stanleyho pohár. Celkovo nastúpil v profilige v 758 stretnutiach, v ktorých strelil 39 gólov a pridal 185 asistencií.

 

Práve výkony v drese európskeho výberu mu pomohli k novej zmluve v Islanders. "Absolútne som sa nezamýšľal nad tým, či mám alebo nemám prísť na Svetový pohár bez platného kontraktu. Podobnú šancu hrať proti najlepším svetovým mužstvám dostanete raz za život," povedal počas turnaja Seidenberg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies