NHL: Schwartz podpísal novú dvojročnú zmluvu so St. Louis

NETKY.SK • 28 September 2014, 11:52 • 2 min
NHL: Schwartz podpísal novú dvojročnú zmluvu so St. Louis

ST. LOIUS - Zámorský hokejový klub NHL St. Louis Blues uzavrel novú dvojročnú zmluvu s útočníkom Jadenom Schwartzom, ktorý mal štatút obmedzeného voľného hráča. O podpise kontraktu informovala oficiálna stránka profesionálnej súťaže nhl.com.

slovakia

left justify in out

Podrobnosti zmluvy ani jedna zo strán nezverejnila, ale podľa reportéra kanadskej televízie TSN Boba McKenzieho by mal 22-ročný hokejista zarobiť v priemere 2,35 milióna dolárov na sezónu. "Sme veľmi spokojní, že Jaden bude našim hráčom aj v ďalších dvoch sezónach. Je to veľmi talentovaný hokejista, ktorý by sa mal stať v budúcnosti jedným z lídrov tímu," povedal generálny manažér Blues Doug Armstrong.
      

Schwartz bol v roku 2010 prvou voľbou St. Louis vo vstupnom drafte, Blues si ho vybrali v prvom kole zo 14. miesta. V minulej sezóne strelil 25 gólov, zaznamenal 56 bodov a v 80-tich dueloch mal 28 plusových bodov, čo bola jeho najlepšia sezóna v kariére. Celkovo má na konte 132 zápasov s bilanciou 34 gólov a 72 bodov, v play off nastúpil na 12 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a zaznamenal tri asistencie.
      

V pondelok sa Schwartz zapojí do tréningu, Blues začínajú novú sezónu 9. októbra doma proti New Yorku Rangers.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies