NHL: Schenn podpísal zmluvu s Philadelphia Flyers a vyhol sa arbitráži

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 17:19 • 2 min
NHL: Schenn podpísal zmluvu s Philadelphia Flyers a vyhol sa arbitráži

NEW YORK - Hokejový útočník Brayden Schenn podpísal nový štvorročný kontrakt s tímom zámorskej NHL Philadelphia Flyers a vyhol sa tak plánovanému arbitrážnemu konaniu. Podrobnosti zmluvy strany nezverejnili, podľa TSN by mal Schenn zarobiť 5,125 milióna dolárov za rok. Informáciu priniesol web nhl.com.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Schenn sa mal pred arbitrážny súd v Toronte postaviť práve v pondelok. V minulej sezóne odohral v základnej časti 80 zápasov a vylepšil si osobné maximum v počte gólov (26), asistencií (33) aj bodov (59). S piatimi víťaznými zásahmi sa v klube delil o prvé miesto, s 11 presilovkovými gólmi bol druhý a s 22 bodmi v početných výhodách tretí.

 

V NHL odohral celkovo sedem sezón v dresoch Los Angeles a Flyers, dal 84 gólov a nazbieral 193 bodov v 354 zápasoch základnej časti. V 24 dueloch play off má bilanciu 3+8.

 

Schenn je druhým "letcom", ktorý sa vyhol arbitráži, predtým sa Flyers dohodli s Jordanom Wealom. Na 2. augusta je naplánované arbitrážne konanie s obrancom Brandonom Manningom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona