NHL: Rus Triamkin má zmluvu s Vancouverom

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 12:29 • 2 min
NHL: Rus Triamkin má zmluvu s Vancouverom

VANCOUVER - Mladý ruský obranca Nikita Triamkin už síce vypadol s tímom Avtomobilist Jekaterinburg z play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), no sezóna sa pre neho na klubovej úrovni ešte nekončí.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný bek totiž podpísal zmluvu s mužstvom Vancouver Canucks zo zámorskej NHL a čoskoro by sa mal zapojiť do tréningového procesu "kosatiek". Dohoda medzi kanadským celkom a ruským obrancom znie na dva roky, dvojcestná zmluva má úhrnnú hodnotu 1,85 milióna dolárov.

 

V kontrakte je aj klauzula, že mladý Rus sa môže vrátiť do KHL, ak sa mu pred sezónou 2016/2017 nepodarí prebojovať do prvého mužstva Canucks. Triamkina si Vancouver vybral v 3. kole draftu v júni 2014 zo 66. miesta. V ročníku 2015/2016 absolvoval v KHL vrátane play-off 59 duelov s bilanciou 4 góly a 8 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies