NHL: Roy si nevybojoval kontrakt vo Washingtone, neuspel ani Glencross v Colorade

NETKY.SK • 6 Október 2015, 13:56 • 2 min
NHL: Roy si nevybojoval kontrakt vo Washingtone, neuspel ani Glencross v Colorade

WASHINGTON - Ostrieľaní útočníci Derek Roy či Curtis Glencross neuspeli na skúškach pred začiatkom novej sezóny zámorskej hokejovej NHL. Tridsaťdvaročný center Derek Roy, ktorý naposledy hral za Edmonton, si nevybojoval kontrakt v tíme Washington Capitals.

slovakia

left justify in out

V minulosti ofenzívny ťahúň Buffala sa od leta 2012 "potuluje" po profilige, keď za tri sezóny vystriedal až päť klubov. Jeho rovesník, ľavý krídelník Curtis Glencross, sa pokúšal o prienik do zostavy Colorada Avalanche, ale trénera Patricka Roya nepresvedčil o tom, že bude v sezóne 2015/2016 oporou Avs. Glencross v NHL začínal vo farbách Anaheimu, neskôr pôsobil aj v Columbuse, Edmontone, Calgary a naposledy Washingtone.


Úspešnú skúšku má za sebou český útočník Tomáš Fleischmann, ktorý sa upísal Montrealu. Zmluvu so St. Louis si vybojoval Scottie Upshall, v Bostone uspel na skúške švédsky brankár Jonas Gustavsson. Pred úvodom novej sezóny sa z Colorada do Calgary sťahuje Freddie Hamilton, ktorého Flames získali výmenou za výber v 7. kole najbližšieho draftu nováčikov. Minimálne na rok opúšťa zámorie Devin Setoguchi, ktorí podpísal zmluvu na jeden rok so švajčiarskym Davosom. Vo veku 37 rokov sa dokonca rozhodol ukončiť kariéru obranca Mike Weaver, naposledy hráč Montrealu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies