NHL: Roussel vyviazol s pokutou za udretie Brauna

NETKY.SK • 10 November 2014, 19:28 • 2 min
NHL: Roussel vyviazol s pokutou za udretie Brauna

NEW YORK - Francúzsky útočník tímu NHL Dallas Stars Antoine Roussel bol potrestaný pokutou 5376 USD za to, že udrel v neočakávanej chvíli obrancu Justina Brauna zo San Jose.

slovakia

left justify in out

Ide o pokutu z hornej hranice sadzobníka podľa zmluvy o kolektívnom vyjednávaní v NHL. K peňažnému trestu pre Roussela nepripojili jeho nútenú absenciu na ľade v súťažných zápasoch. Incident sa odohral 1:09 min pred koncom tretej tretiny zápasu, ktorý vyhrali hostia zo San Jose 5:3.

 

Potýčke medzi viacerými hráčmi predchádzal tvrdý zákrok práve Roussela na brankára hostí Alexa Stalocka v momente, keď chcel odpáliť puk hokejkou vo vzduchu čo najďalej od svojej bránky. Roussel v rámci zápasu "vyfasoval" 10 minút osobný trest a 2 minúty za bránenie v hre brankárovi. Peniaze z jeho pokuty pôjdu na účet Fondu okamžitej pomoci hráčom. "Sklamal ma zákrok Roussela, lebo ho urobil nášmu hráčovi vo chvíli, keď bol zraniteľný. Nemyslím si, že niekto zo 750 hráčov a trénerov v tejto súťaži je rád, keď sa stávajú takéto veci," cituje trénera Sharks Todda McLellana server USA Today.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies