NHL: Richards bude na lavičke Columbusu do roku 2017

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 09:42 • 2 min
NHL: Richards bude na lavičke Columbusu do roku 2017

COLUMBUS - Tréner Todd Richards bude na základe predĺženia kontraktu trénovať klub zámorskej hokejovej NHL Columbus Blue Jackets do konca sezóny 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Kouč mal pôvodne zmluvu len do roku 2015, v utorok ho však obe strany predĺžili o ďalšie dva roky. Blue Jackets o tom informovali médiá prostredníctvom tlačovej správy.

 

Pod vedením Richardsa dosiahol Columbus v tejto sezóne najlepšiu bilanciu vo svojej klubovej histórii. Do play-off sa kvalifikoval tím vďaka 43 víťazstvám, 32 prehrám v riadnom hracom čase a siedmim po predĺžení. V prvom kole prehrali Blue Jackets v šesťzápasovej sérii s Pittsburghom. 

 

Richards sa postavil na lavičku Columbusu v máji 2012, odvtedy viedol tím v 171 dueloch základnej časti. "Pre Blue Jackets urobil mimoriadnu prácu. Teší nás, že bude naďalej viesť náš tím," uviedol v stanovisku generálny manažér Jarmo Kekälainen. "Teším sa z možnosti naďalej pomáhať tomuto klubu rásť a dosahovať ďalšie ciele," poznamenal Richards. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies