NHL: Ribeiro unikol trestu, dohodol sa s opatrovateľkou na vyrovnaní

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 09:48 • 2 min
NHL: Ribeiro unikol trestu, dohodol sa s opatrovateľkou na vyrovnaní

NASHVILLE - Hokejista Nashvillu Predators Mike Ribeiro už nečelí obvineniu zo sexuálneho napadnutia niekdajšej opatrovateľky jeho detí. Podľa zámorských médií 35-ročný center uzavrel súdny spor, keď sa dohodol s opatrovateľkou na bližšie nešpecifikovanom vyrovnaní.

slovakia

left justify in out

"Ribeiro uzavrel svoju súkromnú kauzu. Sme radi, že Mike a jeho rodina sa teraz môžu sústrediť na budúcnosť. Viac informácií nebudeme poskytovať," uviedlo vedenie Predators vo svojom vyhlásení, ktoré sprostredkovala agentúra Reuters.

 

Podľa obvinení mal Ribeiro v roku 2012, ešte ako hráč Dallasu Stars, v podnapitom stave sexuálne obťažovať a následne napadnúť 18-ročnú opatrovateľku jeho detí. Situácia sa mala udiať pred zrakmi jeho manželky, ktorá celý incident ignorovala. Opatrovateľka, ktorá pracovala pre pár od svojich 12-tich rokov, žiadala od oboch odškodné milión dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies