NHL: Rangers získali obrancu Boylea, uazvrel dvojročný kontrakt na 9 mil.dolárov

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 19:59 • 2 min
NHL: Rangers získali obrancu Boylea, uazvrel dvojročný kontrakt na 9 mil.dolárov

NEW YORK - Dan Boyle, jeden z najžiadanejších obrancov na trhu s voľnými hráčmi NHL, bude pokračovať v kariére v klube New York Rangers.

slovakia

left justify in out

S finalistom Stanleyho pohára uzavrel 37-ročný hokejový veterán dvojročný kontrakt na 9 miliónov dolárov. Ročne tak zarobí v priemere 4,5 milióna USD.
     

Jeden z najproduktívnejších obrancov uplynulej dekády v zámorskej profilige sa stal neobmedzeným voľným hráčom po tom, čo s ním San Jose po konci minulej sezóny nepredĺžili zmluvu. V nej si Boyle pripísal 36 bodov (12+24) v 75 zápasoch základnej časti. Sharks pôvodne jeho práva predali "ostrovanom" z New Yorku, no Boyle odmietol hrať za Islanders a počkal si na otvorenie voľného trhu. Kanadský reprezentant a zlatý medailista zo ZOH 2010 šiel platovo dole, predošlý šesťročný kontrakt mu garantoval v priemere 6,67 millióna dolárov.
     

Okrem Boylea sa Rangers v utorok dohodli na ročnej zmluve aj s ďalším obrancom Mikeom Kostkom. Informoval o tom portál tsn.ca.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona