NHL: Rangers opäť povolali Hrivíka do prvého tímu

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 09:27 • 2 min
NHL: Rangers opäť povolali Hrivíka do prvého tímu

NEW YORK - Slovenský hokejista Marek Hrivík sa po necelom týždni vrátil do prvého tímu New Yorku Rangers. Klub NHL ho v stredu povolal z farmárskeho mužstva Hartford Wolf Pack, hoci to stále živí nádej na postup do play off AHL.

slovakia

left justify in out

Rangers si stiahli Hrivíka z farmy iba pár hodín pred duelom 1. kola play off na ľade Pittsburghu, v ktorom ešte 24-ročný útočník nenastúpil. Dôvodom jeho povolania by mohli byť zdravotné problémy Švéda Viktora Stalberga, informoval denník New York Daily News. Tréner "jazdcov" Alain Vigneault bude mať Hrivíka v mužstve pravdepodobne zatiaľ ako náhradníka a do hry ho nasadí až pri väčšom počte zranených útočníkov.

 

Hrivík nastúpil v tejto sezóne za newyorský tím dokopy v piatich dueloch, v ktorých si pripísal jednu asistenciu. V NHL debutoval 21. februára proti Detroitu, bodoval o dva dni neskôr v zápase s New Jersey. Účastník MS 2014 v Minsku odohral v tomto ročníku za Hartford 68 stretnutí, s 41 bodmi (12+29) je druhým najproduktívnejším hráčom tímu. Za Wolf Pack nastúpil aj v stredajšom dueli AHL s Torontom Marlies, vďaka víťazstvu 3:2 si Hartford udržal nádej na postup do vyraďovačky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies