NHL: Rakúšan Raffl skolaboval počas zápasu

NETKY.SK • 25 Október 2015, 10:58 • 2 min
NHL: Rakúšan Raffl skolaboval počas zápasu

PHILADELPHIA - Rakúsky hokejista Michael Raffl skolaboval počas sobotňajšieho zápasu NHL medzi Philadelphiou Flyers a New Yorkom Rangers.

slovakia

left justify in out

Domáci útočník odpadol na striedačke po tom, ako počas hry inkasoval tvrdý úder lakťom od centra "jazdcov" Jarreta Stolla.

 

Incident sa udial v priebehu druhej tretiny. Raffla zasiahol do hlavy Stoll bez zjavného úmyslu, Rakúšan sa potom vrátil na lavičku, kde na chvíľu stratil vedomie a domáci fyzioterapeuti ho následne dezorientovaného premiestnili do šatne. Vedenie Flyers po zápase uviedlo, že Raffl utrpel zranenie v hornej časti tela bez vážnejších následkov.

 

O druhý znepokojujúci moment sa postaral Radko Gudas. Český obranca tvrdým hitom do hlavy poslal na ľad útočníka Rangers Viktora Stalberga, ktorý mal v momente bodyčeku hlavu dole a Gudasa nevidel. Rozhodcovia Gudasa nepotrestali, hrozí mu však dodatočný trest od disciplinárnej komisie NHL.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies