NHL: Radovan Bondra nepokračuje v kempe Chicaga, Blackhawks ho poslali do WHL

NETKY.SK • 26 September 2016, 21:16 • 2 min
NHL: Radovan Bondra nepokračuje v kempe Chicaga, Blackhawks ho poslali do WHL

CHICAGO - Mladý slovenský hokejista Radovan Bondra opustil kemp Chicaga Blackhawks. Klub zámorskej NHL urobil v pondelok prvé škrty vo svojom kádri a medzi vyradenými sa ocitol aj 19-ročný trebišovský rodák, ktorého "jastrabi" poslali späť do juniorského tímu Vancouver Giants (WHL).

slovakia

left justify in out

Ako informovala oficiálna webstránka Blackhawks, spolu s Bondrom končia v príprave aj John Dahlstrom, Nathan Noel a Roy Radke. V kempe Chicaga pokračuje 57 hráčov, medzi nimi i Richard Pánik, po účinkovaní na Svetovom pohári v Toronte sa k mužstvu pripojí aj ďalší slovenský krídelník Marián Hossa.

 

Radovan Bondra odohral v minulej sezóne vo WHL 58 zápasov, v ktorých strelil 15 gólov a pridal k nim rovnaký počet asistencií. Po absolvovaní nováčikovského kempu išiel do toho hlavného s cieľom vybojovať si kontrakt, čo sa mu však nepodarilo a sezónu tak znovu začne vo Western Hockey League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies