NHL: Radek Martínek podpísal ročnú zmluvu s Islanders

NETKY.SK • 24 Október 2013, 10:01 • 2 min
NHL: Radek Martínek podpísal ročnú zmluvu s Islanders

NEW YORK - Vedenie klubu zámorskej NHL New York Islanders zareagovala na zdravotné problémy slovenského obrancu Ľubomíra Višňovského a angažovalo Čecha Radka Martínka.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročný dvojnásobný majster sveta podpísal s Islanders ročnú zmluvu na 600-tisíc dolárov. Martínek už v kempe bojoval o kontrakt s Islanders, za ktorých hrával aj v predchádzajúcich sezónach. Platový strop však "ostrovanom" neumožňoval, aby sa s ním dohodli.

Martínek odohral v NHL celkovo 473 stretnutí. V minulom ročníku nastúpil na trinásť zápasov, v ktorých dosiahol tri asistencie. Správu priniesol web Islanders. Tím z New Yorku je v tabuľke Metropolitnej divízie na 3. mieste za Pittsburghom a Carolinou, v deviatich zápasoch dosiahol tri víťazstvá, tri prehry a tri neúspechy po predĺžení či samostatných nájazdoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies