NHL: Quick nemusí podstúpiť operáciu, LA bude chýbať približne tri mesiace

NETKY.SK • 20 Október 2016, 08:05 • 2 min
NHL: Quick nemusí podstúpiť operáciu, LA bude chýbať približne tri mesiace

LOS ANGELES - Jonathan Quick bude chýbať hokejovému klubu Los Angeles Kings v NHL približne tri mesiace. Informáciu pre LA Times potvrdil generálny manažér Dean Lombadi.

slovakia

left justify in out

Quick si privodil zranenie na konci prvej tretiny otváracieho duelu Kings v novom ročníku proti San Jose. Vedenie klubu ho síce umiestnilo na listinu zranených hráčov, no po niekoľkodenných vyšetreniach konštatovalo, že svojej jednotke nepridá na zozname prívlastok dlhodobo zraneného hokejistu, keďže nemusí podstúpiť chirurgický zákrok. Podľa najnovších zistení by sa Quick po rekonvalescencii zo zranenia slabín mohol vrátiť do profiligového kolotoča približne o tri mesiace.

 

V tomto období sa budú "králi" spoliehať na brankárske duo Jeff Zatkoff, Peter Budaj. O premiérový sezónny triumf po troch prehrách sa pokúsia už v noci na piatok na ľade Dallasu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies