NHL: "Králi" sa vraj snažia uloviť Gáboríka

NETKY.SK • 25 Január 2011, 14:07 • 2 min
NHL: "Králi" sa vraj snažia uloviť Gáboríka

NHL: "Králi" sa vraj snažia uloviť Gáboríka

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový útočník Marián Gáborík by údajne mohol zmeniť v NHL dres. Podľa špekulácií zámorských médií by sa kanonier New Yorku Rangers mohol presťahovať z východného pobrežia USA na západné a stať sa spoluhráčom krajana Michala Handzuša v tíme Los Angeles Kings.
      Vlnu dohadov a hypotéz odštartoval redaktor Bruce Garrioch z denníka Ottawa Sun. Ten vo svojom článku napísal, že generálny manažér "kráľov" Dean Lombardi hľadá pre svoje mužstvo kvalitného strelca, ktorý by do kalifornského klubu prišiel pred uzávierkou prestupového obdobia a pomohol mu dostať sa do play off. Lombardi údajne telefonoval generálnemu manažérovi Rangers Glenovi Satherovi a pýtal sa ho, či je ochotný vymeniť Gáboríka. Dvadsaťosemročný krídelník síce zažil v januári čierne obdobie, keď neskóroval v ôsmich zápasoch v rade, ale potom rázne prerušil strelecký pôst štyrmi gólmi do siete Toronta a v noci na utorok napol aj sieť Washingtonu. Garrioch napokon sám dodáva, že je veľmi otázne, či by Sather predal jednu zo svojich mála ofenzívnych zbraní, zvlášť keď "jazdci" sami bojujú o účasť vo vyraďovačke. Výmena by vraj bola uskutočniteľná, iba keby Lombardi ponúkol úžasnú protihodnotu.
      Gáborík bol v minulej sezóne suverénne najproduktívnejším hráčom a najlepším strelcom tímu z Madison Square Garden. V aktuálnom ročníku však vinou zranení a choroby odohral za Rangers iba 37 zápasov, v ktorých nazbieral 30 kanadských bodov za 16 gólov a 14 asistencií.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona