NHL: Pulkkinen zostáva v Detroite, Jurčo zatiaľ bez zmluvy

NETKY.SK • 22 Júl 2015, 16:39 • 2 min
NHL: Pulkkinen zostáva v Detroite, Jurčo zatiaľ bez zmluvy

DETROIT - Klub zámorskej hokejovej NHL Detroit Red Wings predĺžil zmluvu o jeden rok s mladým fínskym útočníkom Teemum Pulkkinenom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník má šancu pridať ďalšie štarty v profilige k 34 už odohraným zápasom (5+3). Počas troch rokov v Severnej Amerike absolvoval rodák z Vantaa viac duelov vo farmárskej AHL za Grand Rapids Griffins.

 

Bez kontraktu zatiaľ zostáva slovenský hokejista Tomáš Jurčo, ktorý doteraz tiež pôsobil v Detroite. Dvadsaťdvaročnému košickému odchovancovi sa skončila nováčikovská zmluva 30. júna a klub mu predložil iba kvalifikačnú ponuku, ktorú Jurčo neprijal. Za Red Wings odohral mladý slovenský hokejista 99 zápasov základnej časti (11+22), v play-off pridal 10 štartov. V sezóne 2014/2015 si pripísal 63 duelov v dlhodobej a 7 vo vyraďovacej časti. Tomáš Jurčo sa v reprezentácii SR predstavil na ZOH 2014 aj MS 2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies