NHL: Príde o 360-tisíc. Suspendovaný Horcoff opäť trénoval

NETKY.SK • 2 Marec 2016, 13:55 • 2 min
NHL: Príde o 360-tisíc. Suspendovaný Horcoff opäť trénoval

ANAHEIM - Dvadsaťzápasový dištanc síce kanadskému hokejistovi Shawnovi Horcoffovi vyprší až 11. marca, ale 37-ročný útočník si v utorok v prvý možný deň zatrénoval so spoluhráčmi z Anaheimu.

slovakia

left justify in out

Skúseného centra suspendovali za porušenie predpisov NHL vo veci užitia zakázaných podporných látok zvyšujúcich športovú výkonnosť.


"Nevedomosť neospravedlňuje moje konanie. Mal som situáciu lepšie preskúmať. Cítim zodpovednosť za svoje činy a mrzí ma to," povedal Horcoff, ktorý nesiahol po nedovolenom prostriedku s cieľom zvýšiť svoju výkonnosť, ale urýchliť liečbu. "Bol som 'legitímne' zranený, takže to ma frustruje najviac. Mne blízki ľudia dobre vedia, ako veľmi mi záleží na integrite hry, ktorá mi toľko dala. Ak si človek prechádza niečím takým, najťažšie je odlúčenie od spoluhráčov," dodal.


Dvojnásobný majster sveta príde o takmer 360-tisíc dolárov z celkovej ročnej gáže 1,75 milióna USD. V 45 stretnutiach tejto sezóny dosiaľ nazbieral 10 kanadských bodov za 6 gólov a 4 asistencie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies