NHL: Priceov návrat sa odkladá, má silnú chrípku

NETKY.SK • 15 Október 2016, 09:52 • 2 min
NHL: Priceov návrat sa odkladá, má silnú chrípku

MONTREAL - Kanadský hokejový brankár Carey Price sa ani cez víkend nevráti do bránky Montrealu Canadiens. Podľa informácií na oficiálnom webe NHL má príznaky chrípky a užíva antibiotiká.

slovakia

left justify in out

Vedenie Canadiens umiestnilo Pricea v piatok na listinu zranených hráčov. Vynechal aj otvárací duel svojho mužstva, v ktorom "Habs" zdolali Buffalo 4:1. Do súťažného zápasu nenaskočil od 25. novembra minulého roka. V súčasnosti je v opatere tímového lekára Davida Muldera. "Je to kruté, no je veľmi chorý a s tým nič neurobíme. Máme v tíme niekoľko chlapcov, ktorí v uplynulom období ochoreli, no jeho to chytilo poriadne. Je však v dobrých rukách," povedal kouč Canadiens Michel Therrien.

 

V otváracom dueli proti Buffalu zaskočil Pricea v bránke Al Montoya, ktorého kanadský klub získal 1. júla na trhu s voľnými hráčmi. Podpísal s ním ročný kontrakt v celkovej hodnote 950.000 dolárov. Po 29 úspešných zákrokoch proti Sabres sa postaví do bránky aj v noci na nedeľu proti Ottawe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona