NHL: Price opäť zranený, minimálne týždeň

NETKY.SK • 27 November 2015, 07:46 • 2 min
NHL: Price opäť zranený, minimálne týždeň

MONTREAL - Hokejový Montreal má opäť zranenú svoju brankársku jednotku. Carey Price bude mimo diania minimálne ďalší týždeň, ale rozsah zranenia nevylučuje ani dlhodobejšiu absenciu.

slovakia

left justify in out

Price opustil bránku Canadiens v stredajšom zápase na ľade NY Rangers (triumf 5:1) po dvoch tretinách, keď sa mu obnovilo zranenie v dolnej časti tela. Zábery na jeho pohyb v bránkovisku preukázali menšiu obratnosť pravej nohy. Predtým svojmu tímu chýbal v 9 zápasoch od 30. októbra. Informuje o tom server NHL.


"Nevieme, ako dlho budeme bez neho, ale sústredíme sa na najbližší zápas, ktorý nás čaká,“ vravel tréner Michel Therrien.

Už v piatok nastúpi Montreal na ľade New Jersey, v sobotu si oba kluby vymenia domáce prostredie. Vedenie Canadiens zareagovalo na ďalšie zranenie Pricea tým, že povolalo z farmy v St. John´s Dustina Tokarského. Okrem brankárskej jednotky bude Montrealu minimálne týždeň chýbať útočník Alexander Siomin, tiež bol umiestnený na listinu zranených. Hráči Montrealu z doterajších 23 zápasov sezóny 2015/2016 až 17 vyhrali a sú na čele nielen Atlantickej divízie, ale celej súťaže.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies