NHL: Price má zdravotné problémy, šanca pre Budaja

NETKY.SK • 27 Február 2014, 15:06 • 2 min
NHL: Price má zdravotné problémy, šanca pre Budaja

MONTREAL - Brankárska jednotka Montrealu sa údajne zranila už pred ZOH 2014 v Soči.

slovakia

left justify in out

Slovenský gólman Peter Budaj sa po stredajšom domácom Montrealu proti Detroitu (1:2 po predĺžení) v zámorskej hokejovej NHL pravdepodobne predstaví v bránke Canadiens aj vo štvrtok na ľade Pittsburghu. Tímová jednotka Carey Price totiž má zdravotné problémy v dolnej časti tela. Informoval o tom tréner "Habs" Michel Therrien. 

 

Price sa zranil v stredajšom tréningu, keď čelil len jednej strele počas nácviku presilových hier. Podľa portálu TSN.ca sa kanadský brankár zranil ešte počas ZOH 2014. Therrien potom spresnil, že Price mal problémy ešte pred zimnými olympijskými hrami a počas turnaja v Soči sa jeho stav zhoršil. Peter Budaj v stredajšom zápase proti Red Wings inkasoval jeden gól v riadnom hracom čase a ďalší v predĺžení. Vedenie klubu povolalo z farmy v Hamiltone Dustina Tokarského, ktorý kryje Slovákovi chrbát.

 

Tvrdenia Canadiens vyvrátil tréner Detroitu Mike Babcock, ktorý na ZOH 2014 priviedol výber Kanady k zlatej medaile. "Neviem nič o zranení Careyho Pricea. Jediné, čo viem, že za nás chytal veľmi dobre," povedal Babcock. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona