NHL: Pre Hanzala sa pravdepodobne skončila sezóna

NETKY.SK • 13 Február 2015, 09:36 • 2 min
NHL: Pre Hanzala sa pravdepodobne skončila sezóna

GLENDALE - Český hokejista Martin Hanzal z Arizony Coyotes sa musí podrobiť operácii chrbta a v tejto sezóne si už pravdepodobne nezahrá.

slovakia

left justify in out

Hanzal pauzuje v zostave klubu NHL od 29. januára. "Zákrok ho čaká na budúci týždeň. Je veľmi pravdepodobné, že sa mu skončila sezóna. Dobrou správou je, že má dostatok času na zotavenie. Pravdepodobnosť jeho návratu v tejto sezóne je veľmi nízka. Veríme, že sa po operácii dá stopercentne do poriadku," uviedol pre klubový web generálny manažér Coyotes Don Maloney.

 

Hanzal mal problémy s chrbtom už dlhšiu dobu, v poslednom čase sa zhoršovali a operácia bola nevyhnutná. Český útočník odohral za Coyotes v tejto sezóne 37 stretnutí, v ktorých strelil osem gólov a pridal šestnásť asistencií. S Arizonou má kontrakt do konca sezóny 2016/2017. V klube nosí na drese asistentské áčko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona