NHL: Pokuta 5000 USD pre Lucica za obscénne gesto

NETKY.SK • 18 Október 2014, 13:11 • 2 min
NHL: Pokuta 5000 USD pre Lucica za obscénne gesto

NEW YORK - Vedenie zámorskej hokejovej NHL potrestalo útočníka klubu Boston Bruins Milana Lucica finančnou pokutou 5000 dolárov.

slovakia

left justify in out

Dôvodom boli obscénne gesto a provokácie, ktorých sa Lucic dopustil smerom k divákom vo štvrtkovom zápase na ľade Montrealu Canadiens.
      

Incident sa udial 80 sekúnd pred záverom duelu, keď Lucica rozhodcovia vylúčili na dve minúty za narazenie na mantinel. To sa horkokrvnému útočníkovi nepáčilo a za následné prostesty dostal od arbitrov osobný trest. Pri odchode na trestnú lavicu provokoval domácich fanúšikov a rukami naznačoval, že zdvíha Stanleyho pohár, ktorý Canadiens naposledy vyhrali v roku 1993.
      

Lucic nie je v Montreale obľúbeným hráčom, keď po skončení série play off v uplynulej sezóne sa vyhrážal útočníkovi Canadiens Daleovi Weiseovi. Montreal vtedy šokoval Boston a postúpil do ďalších bojov po triumfe 4:3 na zápasy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies