NHL: Podľa Tatara sú Red Wings pripravení na náročnú šnúru

NETKY.SK • 2 Január 2015, 14:38 • 2 min
NHL: Podľa Tatara sú Red Wings pripravení na náročnú šnúru

DETROIT - Nezvyčajná séria zápasov čaká na hokejistov Detroitu v zámorskej NHL počas nasledujúcich dvoch mesiacov.

slovakia

left justify in out

Red Wings v kádri s dvojicou Slovákov Tomáš Jurčom a Tomášom Tatarom totiž do 28. februára absolvujú až 17 z 23 duelov u súperov. Náročnú šnúru začnú zverenci trénera Mikea Babcocka v sobotu 3. januára na ľade Vancouveru. Po šiestich zápasoch vonku sa na štyri dni zastavia doma a odohrajú tri stretnutia, po dvoch súbojoch na slnečnej Floride pred vlastnými fanúšikmi privítajú NY Islanders a potom vycestujú opäť za súpermi. V polovici februára v Joe Luis Arene hostia Winnipeg a Montreal a nasledovať bude séria šiestich zápasov vonku.

 

Podľa Tomáša Tatara, tretieho najproduktívnejšieho hráča Red Wings v tejto sezóne, je celé mužstvo pripravené na nevšednú sériu. "Čaká nás veľa duelov u súperov, budeme to mať veľmi ťažké," cituje The Detroit News slovenského krídelníka. 

 

"Tabuľka je riadne 'nadupaná', takže body z týchto zápasov veľmi potrebujeme. Nezáleží na tom, či hráme doma alebo vonku, chceme bojovať o každý bod," pokračoval Tatar a dodal: "Bude to veľa súbojov v rýchlom slede. Základom bude, aby sme hrali koncentrovane, vyhýbali sa nám zranenia či choroby, a aby sme si po dueloch čo najefektívnejšie oddýchli. Chceme nazbierať čo najviac bodov." 

 

Red Wings vstúpili do roku 2015 na treťom mieste Atlantickej divízie so ziskom 49 bodov s minimálnym odstupom na prvú Tampu Bay i druhý Montreal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies