NHL: Podľa simulácie vyhrá základnú časť Nashville

NETKY.SK • 6 Október 2016, 17:14 • 2 min
NHL: Podľa simulácie vyhrá základnú časť Nashville

NEW YORK - Podľa počítačovej simulácie hrou EA Sports NHL 17 sa v blížiacej sa sezóne hokejovej NHL stanú víťazmi základnej časti hráči tímu Nashville Predators, získali by tak Prezidentskú trofej. Správu priniesol portál TSN.

slovakia

left justify in out

"Predátori" by mali nazbierať 110 bodov, o tri viac ako víťaz Východnej konferencie Tampa Bay Lightning a duo mužstiev zo Západnej konferencie Dallas Stars a San Jose Sharks. Do play-off by sa mali dostať aj dva kanadské kluby - Toronto Maple Leafs a Montreal Canadiens.

 

Obhajca Stanleyho pohára Pittsburgh Penguins by do vyraďovacej časti prenikol ako štvrtý tím Východnej konferencie. Výsledky simulácie play-off plánujú zverejniť neskôr. Ak by sa Torontu podarilo dostať sa do vyraďovacej časti, stalo by sa tak prvýkrát od jari 2013 a len druhýkrát od roku 2005.

 

Len dva body by od play-off delili kanadský Edmonton pod vedením najmladšieho kapitána histórie profiligy Connora McDavida. Mimo vyraďovačky by zostali aj Detroit, Boston, Anaheim či New York Rangers.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies