NHL: Podľa CSS so šancou na draft poltucet Slovákov

NETKY.SK • 15 November 2013, 11:48 • 2 min
NHL: Podľa CSS so šancou na draft poltucet Slovákov

NEW YORK - Skautská organizácia CSS v zámorskej hokejovej NHL zaradila do novembrového rebríčka talentov s výhľadom na budúcoročný draft nováčikov v tejto súťaži poltucet Slovákov.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku pôsobia útočníci Patrik Koyš, Pavol Skalický (obaja SR "20") a Martin Krajňák, obranca Ladislav Romančík a brankár Maximilián Pajpach (všetci SR "18"). Pri všetkých je v rebríčku označenie "C", čo znamená predpoklad na 4. - 6. kolo draftu. Pri centrovi Jurajovi Šiškovi, ktorý hráva v juniorskej súťaži QMJHL v tíme Saint John Sea Dogs, je značka "LV". To znamená, že skauti mali len obmedzenú možnosť ho sledovať. Dôvodom je dlhodobé zranenie rodáka z Nitry. V porovnaní s predchádzajúcou verziou hodnotenia medzi mladými talentami nefigurujú útočník Marco Halama a obranca Christián Jaroš.

Svoje predpoklady prezentovala aj organizácia ISS, no tá zverejnila len najlepšiu tridsiatku. V nej nefiguruje ani jeden slovenský hokejista, no až dvojica Čechov - Jakub Vrána a David Pastrňák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies