NHL: Phillips narazil na prekážku pri rehabilitácii, jeho návrat sa oddiali

NETKY.SK • 6 September 2015, 11:10 • 2 min
NHL: Phillips narazil na prekážku pri rehabilitácii, jeho návrat sa oddiali

OTTAWA - Nepríjemnú správu sa v sobotu dozvedeli tréneri a manažment klubu zámorskej hokejovej NHL Ottawa Senators.

slovakia

left justify in out

Dlhoročný obranný pilier a jeden z najskúsenejších hráčov v kádri "senátorov" Chris Phillips narazil pri zotavovaní po operácii chrbta na prekážku v podobe malej trhliny v jednom zo stavcov v chrbtici a jeho návrat na ľad sa tak pravdepodobne oddiali.

 

Tridsaťsedemročný veterán priznal problémy v rozhovore pre denník Ottawa Sun. Lekári dúfajú, že by sa Phillips o niekoľko týždňov mohol vrátiť k individuálnym cvičeniam a následne k tréningu na ľade. Nie je však známe, ako dlho bude trvať, kým sa vráti do zostavy kanadského klubu. "Je to veľká komplikácia a pre mňa veľmi frustrujúce. Operácia prebehla dobre a po tej stránke bolo všetko skvelé. Neviem, či to bol problém spôsobený rehabilitáciou. Nie som si úplne istý, čo sa vlastne stalo," vyslovil sa Phillips.

 

Generálny manažér Ottawy Bryan Murray dúfa, že jeho zverenec bude pripravený hrať v druhej polovici sezóny. Bývalá draftová jednotka Phillips má za sebou 1179 duelov v NHL, v ktorých si pripísal 288 bodov a 756 trestných minút. Dres Senators oblieka od ročníka 1997/98, naposledy za tím z hlavného mesta Kanady nastúpil 5. februára. V uplynulej sezóne odohral iba 36 zápasov, v ktorých zaznamenal tri asistencie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies