NHL: Peverley po marcovom kolapse stále trénuje mimo ľadu

NETKY.SK • 20 September 2014, 11:41 • 2 min
NHL: Peverley po marcovom kolapse stále trénuje mimo ľadu

FORT WORTH - Kanadský hokejový útočník Rich Peverley šesť mesiacov po kolapse na striedačke počas duelu zámorskej NHL už trénuje, no stále len mimo ľadu.

slovakia

left justify in out

Hráč tímu Dallas Stars je stále pod dohľadom lekárskeho personálu. Podľa generálneho manažéra "hviezd" Jima Nilla sa Peverleyho stav stále zlepšuje, no na plnohodnotný tréning potrebuje zvolenie doktorov. Klub nechce na hráča tlačiť a necháva situácii voľný priebeh.

 

Tridsaťdvaročný útočník mal problémy s rytmom srdca už pred štartom predchádzajúcej sezóny, no po krátke liečbe stihol úvod ročníka. V prvej polovici marca skolaboval priamo na striedačke počas zápasu Dallas - Columbus. Neskôr podstúpil operáciu na klinike v Clevelande zameranú na korekciu abnormálneho srdcového rytmu. Skúsený Kanaďan nastúpil v minulej sezóne NHL na 62 zápasov, v ktorých nazbieral 30 bodov za 7 gólov a 23 asistencií. Celková má na svojom konte 442 zápasov základnej časti profiligy a 59 štartov v play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona