NHL: Perry, Crosby a Seguin hviezdami mesiaca

NETKY.SK • 4 November 2014, 09:31 • 2 min
NHL: Perry, Crosby a Seguin hviezdami mesiaca

NEW YORK - Corey Perry z Anaheimu, Sidney Crosby z Pittsburghu a Tyler Seguin z Dallasu sa stali hviezdami októbra v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Ocenenie pre prvú hviezdu získal Perry, ktorý bol s desiatimi gólmi v dvanástich zápasoch najlepším októbrovým strelcom ligy. Ducks pomohol celkovo k osemnástim bodom a výbornému úvodu sezóny. Počas prvého mesiaca súťažného ročníka profiligy dosiahol aj dva hetriky proti Pittsburghu a Buffalu.

 

Crosby bol s pätnástimi bodmi v deviatich zápasoch spoločne so Seguinom najproduktívnejším hráčom mesiaca. V zápase proti New York Islanders (18. októbra) dosiahol Kanaďan v službách Penguins svoju 500. asistenciu v kariére, čo dokázal za 554 duelov. Rýchlejšie to v ligovej histórii zvládli len piati hráči. Seguin mal takisto ako Crosby bilanciu sedem gólov a osem asistencií. Informácie zverejnil web NHL. 

 

Za nováčika mesiaca október vyhlásili v NHL Tannera Pearsona z Los Angeles Kings, ktorý v jedenástich stretnutiach strelil sedem gólov a pridal dve asistencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona