NHL: Patrick Kane dosiahol päťstý bod v profilige

NETKY.SK • 27 Október 2014, 12:05 • 2 min
NHL: Patrick Kane dosiahol päťstý bod v profilige

CHICAGO - Americký útočník Patrick Kane dosiahol v nedeľu jubilejný päťstý kanadský bod v zámorskej hokejovej NHL. Pravý krídelník Chicaga sa jednou prihrávkou podieľal na domácom triumfe Blackhawks 2:1 nad Ottawou. Rodák z Buffala pokoril päťstobodovú métu v 523. zápase v NHL.

slovakia

left justify in out

V predchádzajúcich siedmich ročníkoch Patrick Kane vždy prekonal päťdesiatbodovú hranicu vrátane skrátenej výlukovej sezóny 2012/2013. Na jeho konte je v základnej časti po nedeli 181 gólov a 319 asistencií. Spomedzi aktívnych hráčov profiligy figuruje v produktivite na 51. mieste o jeden bod za dvojicou Nicklas Bäckström (Washington) a Patrice Bergeron (Boston).

 

Zo súčasného kádra "jastrabov" majú viac bodov ako Patrick Kane len Marián Hossa (998) a Brad Richards (870). V bojoch o Stanleyho pohár pridal 93 štartov a v nich 91 bodov (37+54). Cennú trofej získal s Chicagom dvakrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies