NHL: Pascal Dupuis má krvnú zrazeninu v pľúcach

NETKY.SK • 20 November 2014, 09:52 • 2 min
NHL: Pascal Dupuis má krvnú zrazeninu v pľúcach

PITTSBURGH - Minimálne do konca základnej časti prišiel klub zámorskej hokejovej NHL Pittsburgh Penguins o skúseného útočníka Pascala Dupuisa.

slovakia

left justify in out

Podľa stredajšej správy zástupcov "tučniakov" si 35-ročný krídelník nezahrá minimálne šesť mesiacov, pretože v pondelok mu lekári diagnostikovali krvnú zrazeninu v pľúcach. "Pascal mal zrazeninu v nohe a tá sa presunula do pľúc. Liečba zaberie minimálne šesť mesiacov, počas tohto obdobia určite nemôže hrať hokej," povedal pre ESPN tímový lekár Dharmesh Vyas. Dupuisovi museli v januári riediť krv, keď odhalili zrazeninu v jeho nohe po operácii väzu v kolene.

 

Pascal Dupuis v tejto sezóne odohral za Pens 16 duelov s bilanciou 6 gólov a 5 asistencií. Celkovo má na konte v zámorskej profilige 853 zápasov základnej časti a 97 štartov v play-off. Okrem Pittsburghu pôsobil aj v Atlante, Minnesote či NY Rangers. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies