NHL: Pánik si vybojoval miesto v prvom tíme Tampy

NETKY.SK • 7 Október 2014, 13:03 • 2 min
NHL: Pánik si vybojoval miesto v prvom tíme Tampy

TAMPA - Slovenský hokejista Richard Pánik začne sezónu 2014/2015 v prvom mužstve, prežil poslednú redukciu kádra Tampy Bay Lightning.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti je po odchodoch útočníkov Jonathana Marchessaulta, Cedrica Paquetteho a obrancu Luka Witkowského na súpiske 24 hokejistov, jeden z nich bude musieť ešte oficiálny káder opustiť. "Mám predstavu," priznal pre Tampa Bay Times generálny manažér Lightning Steve Yzerman.

 

Všetko sa bude odvíjať od zdravotného stavu krídelníka Brendena Morrowa, ktorý má problémy s chrbtom. Veterán nehral v poslednom prípravnom stretnutí, ale nechýbal na ostatných troch tréningoch. Manažment Lightning zvažuje, či Morrowa zaradí alebo nezaradí so spätnou platnosťou na listinu zranených. Ak by sa tak stalo, potom by nemusel putovať na farmu žiaden hráč. "Máme pár dní na rozhodnutie," dodal Yzerman. 

 

Ak by chceli poslať Lightning na farmu Pánika či Bretta Connollyho, museli by ich dať najskôr na waiver listinu nechránených hráčov. Obaja však majú za sebou podľa floridských médií azda najlepší kemp počas pôsobenia v Lightning, preto ich zotrvanie v tíme bolo jednoduchou voľbou. Podľa Yzermana by v prípade dobrého zdravotného stavu Morrowa mali na farmu putovať center Vladislav Namestnikov alebo obranca Andrej Šustr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies