NHL: Pánik s 1+1 potvrdil skvelú formu, Tatarov prvý gól, Halák víťazne

NETKY.SK • 22 Október 2016, 08:34 • 2 min
NHL: Pánik s 1+1 potvrdil skvelú formu, Tatarov prvý gól, Halák víťazne

NEW YORK - Slovenský hokejista Richard Pánik potvrdil výbornú formu v úvode 100. ročníka NHL. V noci na sobotu mal prsty v oboch góloch Chicaga v Columbuse, keď na prvý asistoval a druhý elegantným tečom v 46. minúte dal, no Blackhwaks prehrali na ľade Blue Jackets 2:3.

slovakia

left justify in out

Pánik je s piatimi presnými zásahmi a draftovou jednotkou Austonom Matthewsom na čele štatistiky v počte strelených gólov v doterajšom profiligovom priebehu. Duel v Columbuse vynechal útočník Chicaga Marián Hossa pre avizované zranenie v dolnej časti tela.

 

Gólový účet v sezóne si otvoril Tomáš Tatar pri domácom víťazstve Detroitu nad Nashvillom v pomere 5:3. Slovenský krídelník trafil presne v 42. minúte, ked sa po efektnej kľučke v útočnom pásme presadil strelou švihom. Po dvoch prehrách v úvode ročníka vyhrali Red Wings tretí duel za sebou.

 

Z triumfu 3:2 nad Arizonou sa v noci na sobotu tešili aj hokejisti New Yorku Islanders. Jaroslav Halák odchytal celé stretnutie a na konto si pripísal 23 úspešných zákrokov s 92-percentnou úspešnosťou.

 

výsledky NHL:

Columbus - Chicago 3:2 (R. PÁNIK za hostí 1+1)

New York Islanders - Arizona Coyotes 3:2 (J. HALÁK za domácich kryl 23 striel, mal 92-percentnú úspešnosť),

Detroit - Nashville 5:3 (T. TATAR za domácich 1+0)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies