NHL: Pánik po zrážke nebude hrať z preventívnych dôvodov

NETKY.SK • 30 December 2014, 08:15 • 2 min
NHL: Pánik po zrážke nebude hrať z preventívnych dôvodov

TAMPA BAY - Richard Pánik absentuje v zostave Toronta na pondelkový duel zámorskej hokejovej NHL na ľade Tampy Bay, kde nedávno hrával.

slovakia

left justify in out

Asistent trénera Steve Spott zámorským médiám potvrdil, že 23-ročný krídelník nenastúpi z preventívnych dôvodov, keďže v nedeľu nedohral zápas proti Floride. Slovenský útočník najprv v 27. min otvoril skóre stretnutia, ale o dve striedania neskôr doplatil na zrážku s útočníkom súpera Scottiem Upshallom. Kanaďan "knokautoval" Pánika v strednom pásme a Martinčan mal pri návrate na striedačku menšie problémy s orientáciou. Vedenie klubu potvrdilo, že u slovenského reprezentanta ide o zranenie v hornej časti tela, jeho zdravotný stav sa však nezhoršil.

 

Pánik v tejto sezóne netrávi na ľade veľa času, ale skvele ho využíva. V 33 súbojoch nastúpil priemerne iba na 8:28 min, ale strelil už sedem gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies