NHL: Pánik po strete s Upshallom nedohral duel na ľade Floridy

NETKY.SK • 29 December 2014, 11:29 • 2 min
NHL: Pánik po strete s Upshallom nedohral duel na ľade Floridy

SUNRISE - Slovenský útočník Richard Pánik nedohral nedeľňajší duel zámorskej hokejovej NHL, v ktorom jeho Toronto prehralo na ľade Floridy 4:6.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník najprv 27. min otvoril skóre duelu, no o päť minút a iba dve striedanie neskôr doplatil na stret s útočníkom súpera Scottiem Upshallom. O osem rokov starší Kanaďan "knokautoval" Pánika v strednom pásme a slovenský hokejista mal pri návrate na striedačku menšie problémy s orientáciou. Z lavičky zamieril do kabíny a na ľad sa už nevrátil. Vedenie "javorových listov" potvrdilo, že u slovenského útočníka ide o zranenie v hornej časti tela. Zákrok Upshalla na Pánika zostal bez povšimnutia arbitrov. Martinčan si v nedeľu pripísal siedmy presný zásah v tejto sezóne, skúseného gólmana Roberta Luonga prekonal strelou švihom z pravého kruhu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies