NHL: Pánik má šancu na druhý útok, cíti dôveru trénera

NETKY.SK • 18 Február 2015, 14:16 • 2 min
NHL: Pánik má šancu na druhý útok, cíti dôveru trénera

TORONTO - Slovenský hokejový útočník Richard Pánik sa už etabloval v klube zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs a v blízkej budúcnosti možno dostane ešte viac priestoru na ľade.

slovakia

left justify in out

V nedeľu totiž z mužstva odišiel Mike Santorelli do Nashvillu výmenou za Olliho Jokinena a pred uzávierkou prestupov 2. marca sa očakávajú ďalšie zmeny v kabíne "javorových listov". Dočasný kouč Toronta Peter Horachek dáva martinskému rodákovi šancu na to, aby presvedčil o svojich kvalitách. Od začiatku januára, keď na poste hlavného kouča nahradil Randyho Carlyla, Pánik len trikrát neodkorčuľoval aspoň desať minút, v sobotu v Montreale pri jeho mene svietil údaj dokonca 19:44 min. "Je to úplne iný pocit, keď hrám 14 či 15 minút, ako keď ma tréner poslal na ľad na necelých 5 minút. Dokonca dostávam priestor aj v presilovkách a to výrazne pomáha zvyšovať sebadôveru. Teraz cítim, že mi kouč verí," povedal Pánik pre The Canadian Press.

 

Okrem Pánika sa črtá šanca aj pre iného útočníka Brandona Kozuna či beka Pettera Granberga. Podľa kouča Horaceka záleží len na spomenutých hráčoch, ako naložia s ponúknutým priestorom. Tréner Toronta na adresu Pánika ďalej uviedol, že má šancu prebojovať sa do druhej útočnej formácie a stabilne v nej hrávať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies