NHL: Pánik chytil z hráčov Tampy najväčšiu rybu

NETKY.SK • 24 Október 2013, 11:55 • 2 min
NHL: Pánik chytil z hráčov Tampy najväčšiu rybu

TAMPA - Slovenský hokejista Richard Pánik sa mohol počas tímovej akcie Tampy Bay Lightning pochváliť najväčším úlovkom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Martinčan chytil metrového bubeníka amerického (Sciaenops ocellatus). "Nechodím na rybačky. Mal som iba šťastie," povedal podľa Damiana Cristodera z Tampa Bay Times Pánik.

Hokejisti Tampy vymenili v minulých dňoch hokejky za rybárske prúty a v čase zápasového voľna si oddýchli. Nechýbala ani grilovačka. Tímová akcia sa konala na základni MacDill Air Force. "Boli sme už dlho na ľade v zápasovom a tréningovom kolotoči. Toto je prípad, keď sme mohli spoznať jeden druhého z iného svetla," povedal tréner Lightning Jon Cooper, ktorý je veľkým zástancom teambuildingových aktivít. Hráči si atmosféru na tímovej akcii pochvaľovali. "Bolo to dobré. Spoznali sme sa lepšie navzájom, zoznámili sa naše rodiny. Vďaka tomu sa budeme lepšie cítiť aj na ľade," doplnil pre TBO.com český obranca Radko Gudas. "Mali sme veľmi dobrých sprievodcov, ktorí nás naučili tajomstvám rybárčenia. Zaviedli nás však na zlé miesta. Boli na nich len malé ryby," uviedol Teddy Purcell, ktorý prezradil, že práve Pánik chytil najväčšiu rybu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies