NHL: Palushaj sa po roku v Európe vracia do zámoria

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 11:22 • 2 min
NHL: Palushaj sa po roku v Európe vracia do zámoria

PHILADELPHIA - Americký hokejový útočník Aaron Palushaj sa po sezóne v Európe rozhodol pre návrat do zámorského systému súťaží.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný krídelník, ktorý strávil uplynulý súťažný ročník v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) v tímoch Medveščak Záhreb a Avtomobilist Jekaterinburg, podpísal zmluvu s klubom NHL Philadelphia Flyers. Novú sezónu by mal Palushaj začať na farme "letcov" v mužstve Lehigh Valley Phantoms.

 

Palushaj v NHL vystriedal už tri kluby, za Montreal, Colorado a Carolinu absolvoval dovedna 68 súbojov s bilanciou 3 góly a 11 asistencií. Vo farmárskej AHL pridal rovných 300 štartov v dlhodobej súťaži i play-off, pripísal si v nich 85 presných zásahov a 141 gólových prihrávok. Palushaj v máji 2013 reprezentoval USA na MS a zo švédskeho Štokholmu si odniesol bronz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona