NHL: Ovečkin zranil brankára Floridy Luonga

NETKY.SK • 5 Január 2015, 13:18 • 2 min
NHL: Ovečkin zranil brankára Floridy Luonga

WASHINGTON - Klub zámorskej hokejovej NHL Florida Panthers pri nedeľňajšej prehre 3:4 vo Washingtone s miestnymi Capitals prišiel o brankára Roberta Luonga.

slovakia

left justify in out

Skúsený 35-ročný gólman utrpel zranenie v hornej časti tela po kolízii s útočníkom domáceho mužstva Alexandrom Ovečkinom v prvej tretine. Luongo po nej pokračoval v súboji, no odstúpil z neho po druhej časti. "Nejde o nič vážne, nedochytal som najmä z preventívnych dôvodov. Myslím si, že to bolo najlepšie riešenie," povedal po stretnutí Luongo, ktorý kryl 18 z 21 striel súpera. Jeho náhradník Al Montoya potom inkasoval ešte raz.

 

Najbližšie Panthers nastúpia vo štvrtok v kanadskom Vancouveri proti miestnym Canucks, bývalému zamestnávateľovi Luonga. Podľa kouča Gerarda Gallanta je prípadný štart rodáka z Montrealu otázny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona