NHL: Ovečkin sa napokon dočkal automobilu

NETKY.SK • 26 Január 2015, 09:01 • 2 min
NHL: Ovečkin sa napokon dočkal automobilu

COLUMBUS - Hokejistovi Alexandrovi Ovečkinovi sa napokon počas Zápasu hviezd v Columbuse splnilo želanie, nebol síce vybraný ako posledný v drafte, nestal sa ani najužitočnejším hráčom zápasu, ale získal nový automobil.

slovakia

left justify in out

Honda však nezostala dlho jeho majetkom, venoval ju organizácii zo Severnej Virgínie, ktorá sa venuje zdravotne postihnutým deťom a učí ich základy hokejovej abecedy. Ovečkin s charitatívnou organizáciou spolupracuje.

 

Ruský kapitán Washingtonu už počas piatkového rozdeľovania hráčov upútal výzvou pre kapitánov výberov Jonathana Toewsa a Nicka Foligna. "Chcem byť posledný. Potrebujem auto," napísal na papier Ovečkin. Želanie sa mu nenaplnilo, keďže ho vybrali ako tretieho od konca a automobil mu nepripadol. "Honda potom kontaktovala môjho agenta a následne mi dali auto, ktoré darujem Cool Cats a sladkému dievčatku Ann Schaubovej," uviedol podľa NHL.com Ovečkin. Desaťročná Schaubová trpí Downovým syndrómom, v septembri bola s útočníkom Capitals na večeri. 

 

Ovečkin v piatok počas draftu mlčal, prečo potrebuje auto. Zástupcovia sponzora podujatia preto oslovili jeho agenta Davida Abrutyna a on im všetko vysvetlil. Následne sa rozhodli v Honde podporiť Ovečkinovu myšlienku. Rusovi napadla počas piatkového obeda s Abrutynom a hovorcom Capitals. Informácie zverejnil web NHL.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies