NHL: Ovečkin hlási, že je stopercentne fit

NETKY.SK • 12 September 2014, 09:03 • 2 min
NHL: Ovečkin hlási, že je stopercentne fit

WASHINGTON - Ruský hokejový útočník Alexander Ovečkin hlási úplné vyzdravenie zo zranenia pravého kolena, ktoré utrpel ešte v máji počas majstrovstiev sveta v Bielorusku.

slovakia

left justify in out

"Koleno ma už nebolí. Všetko je v poriadku, cítim sa opäť stopercentný," vyhlásil Ovečkin podľa AP. Devätnásteho septembra by obávaný kanonier nemal chýbať v prípravnom kempe tímu Washington Capitals pred novou sezónou NHL.

 

Čoskoro 29-ročný krídelník Ovečkin (nar. 17. 9. 1985) vo vlaňajšej sezóne NHL zaznamenal 51 gólov a pridal aj 28 asistencií. Získal korunu kráľa strelcov a bola to jeho piata minimálne 50-gólová sezóna v základnej časti v najprestížnejšej hokejovej súťaži na svete. Neskôr na majstrovstvách sveta v bieloruskom Minsku prispel k suverénnemu triumfu Rusov štyrmi gólmi a siedmimi asistenciami. Gól strelil aj vo finále proti Fínom (5:2). 

 

"Od triumfu na majstrovstvách sveta ubehol čas veľmi rýchlo. Teraz je tu nová sezóna v NHL, a keďže v ten minulej nám to s Capitals nevyšlo do play-off, je čas na krok vpred," uviedol Ovečkin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies