NHL: Ovečkin by chcel hrať na flaute, Crosby na bicích

NETKY.SK • 30 Marec 2015, 11:26 • 2 min
NHL: Ovečkin by chcel hrať na flaute, Crosby na bicích

WASHINGTON - Kapitán hokejistov Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin by si namiesto hokejky vybral ako hudobný nástroj priečnu flautu, ďalšia hviezda NHL Sidney Crosby z Pittsburghu zasa bicie.

slovakia

left justify in out

Hokejisti odpovedali na otázku "Aký hudobný nástroj by ste si vybrali?" "Ešte som na flaute nehral, ale chcel by som to skúsiť," zareagoval Ovečkin.

 

Do ankety sa zapojili aj ďalší hráči. Obranca Arizony Oliver Ekman-Larsson, útočníci Justin Williams z Los Angeles, Travis Zajac z New Jersey, Gustav Nyquist z Detroitu, Briant Gionta z Buffala či Blake Wheeler z Winnipegu by si vybrali gitaru, T.J. Oshie z Colorada triangel a Gabriel Landeskog z Colorada zasa tubu. Na klavíri by chcel hrať brankár Sergej Bobrovskij, saxofón by si zvolil P.K. Subban z Montrealu, Tyler Seguin z Dallasu zasa klarinet.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona