NHL: Ottawa si udržala Phillipsa a pustila Conachera do Buffala

NETKY.SK • 5 Marec 2014, 19:00 • 2 min
NHL: Ottawa si udržala Phillipsa a pustila Conachera do Buffala

OTTAWA - Phillips sa dohodol s Ottawou na dvojročnom predĺžení spolupráce.

slovakia

left justify in out

Hokejový obranca Chris Phillips sa dohodol s Ottawou na novej dvojročnej zmluve na minimálne 2,5 milióna dolárov za sezónu a vyhne sa výmene do iného klubu. Tridsaťpäťročnému obrancovi sa končí po sezóne doterajšia zmluva a mohol sa stať voľným hráčom. Ak by sa so Senators v závere prestupového obdobia nedohodol, potom by pravdepodobne zmenil dres. Phillips v tejto sezóne odohral za Ottawu 52 stretnutí, v ktorých strelil jeden gól a pridal 12 asistencií.

 

Chris Phillips strávil celú šestnásťročnú kariéru v NHL v kanadskej metropole a po Danielovi Alfredssonovi má druhý najvyšší počet odohraných zápasov za Senators. V 1125 dueloch strelil 71 gólov a pridal 212 asistencií. 

 

Tím Ottawy opúšťa Cory Conacher. Útočníka zaradil manažment v utorok na waiver listinu nechránených hráčov, odkiaľ ho v stredu stiahol klub Buffalo Sabres. Dvadsaťštyriročný útočník v 60 stretnutiach tohto ročníka strelil štyri góly a pridal šestnásť asistencií. "Viem, že Buffalo je momentálne v ťažkej situácii. Chce však prebudovať tím a to môže byť pre každého dobré. Pre mňa je to veľká šanca," povedal Conacher, ktorému sa končí po sezóne nováčikovský kontrakt. V NHL už hral aj za Tampu Bay. Informácie zverejnil web kanadskej športovej televízie TSN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona