NHL: Otec sa už nevie dočkať, hovorí vlajkonosič Chára

NETKY.SK • 6 Február 2014, 13:52 • 2 min
NHL: Otec sa už nevie dočkať, hovorí vlajkonosič Chára

BOSTON - Podľa vlastných slov obranca Bostonu nie je pred slávnostným aktom nervózny, ale vzrušený.

slovakia

left justify in out

Zdeno Chára bude na piatkovom otváracom ceremoniáli zimných olympijských hier v Soči vlajkonosičom slovenskej výpravy, čo osobitým pocitom hrdosti napĺňa predovšetkým hokejistovho otca. Zdeněk Chára je bývalý zápasník v grécko-rímskom štýle a bol trénerom slovenskej reprezentácie v tomto športe na OH v Aténach 2004.

"Ceremoniálu sa už nevie dočkať. Je veľmi nadšený, hrdý a poctený. Teším sa spolu s ním, pretože aj on je súčasť olympijskej histórie a viem, koľko to preňho znamená," uviedol na webe NHL Chára mladší. Podľa vlastných slov obranca Bostonu nie je pred slávnostným aktom nervózny, ale vzrušený. Spoluhráči doprajú svojmu kapitánovi túto poctu. "Je to niečo, na čo nezabudne do konca života - obrovská česť niesť vlajku svojej vlasti. Ide o výnimočnú udalosť, veľmi sa teším spolu s ním," povedal jeden z ofenzívnych ťahúňov bostonského tímu Patrice Bergeron, ktorý nechýba vo výbere Kanady v Soči. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies