NHL: Oshie poslal malej Libby Lu podpísaný dres Washingtonu

NETKY.SK • 17 Júl 2015, 11:06 • 2 min
NHL: Oshie poslal malej Libby Lu podpísaný dres Washingtonu

ST. LOUIS - Žiadna iná výmena v zámorskej hokejovej NHL nerezonovala na internete viac ako odchod šikovného amerického útočníka T.J. Oshieho zo St. Louis Blues do Washingtonu.

slovakia

left justify in out

Kým priaznivci Capitals oslavovali príchod Oshieho, päťročná fanúšička "bluesmanov" si šla oči vyplakať. Keď matka u rumázgajúcej dcérky vyzvedala, čo ju tak veľmi rozrušilo, dievčatko odvetilo: "T.J. Oshie opustil tím."

 

Upokojenie ratolesti veľmi nenastalo ani po dobre mienenej maminej myšlienke, že americký krídelník predsa zavíta do St. Louis s novým tímom. "Ale potom nebudeme chcieť, aby vyhral," kontrovalo vzlykajúce dieťa.

 

 

Video sa dostalo až k 28-ročnému krídelníkovi a ten Libby Lu zavolal do štúdia miestnej televízie, ktorá si oddanú fanúšičku pozvalo, aby dieťa celú situáciu ozrejmilo svetu. Ani po dvoch týždňoch Oshie nezabudol na svoju podporovateľku a z Washingtonu jej poslal svoj dres už vo farbách nového zamestnávateľa aj s podpisom, priložil aj malú figúrku hokejistu či detskú hokejku a prilbu, nechýbalo ani mnoho ďalších predmetov vo farbách Capitals. Splnil tak sľub, ktorý malej usmievavej Libby dal počas spomenutého telefonického rozhovoru. Oshie ju takisto uistil, že môže byť fanúšičkou jeho i Washingtonu a zároveň naďalej podporovať St. Louis Blues, keďže kluby účinkujú v rôznych konferenciách.

 

T.J. Oshie putoval do hlavného mesta USA výmenou za útočníka Troya Brouwera, brankára Pheonixa Copleyho a výber v treťom kole draftu 2016.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies