NHL: Olli Jokinen po dvoch týždňoch končí v Toronte, mieri k bluesmanom

NETKY.SK • 3 Marec 2015, 07:33 • 2 min
NHL: Olli Jokinen po dvoch týždňoch končí v Toronte, mieri k bluesmanom

TORONTO - Fínsky hokejový center Olli Jokinen vydržal v Toronte Maple Leafs iba dva týždne. Kanadský klub ho pár minút pred pondelkovou uzávierkou výmen vytrejdoval do St. Louis Blues, opačným smerom putovali podmienená voľba v 6. kole draftu a útočník Joakim Lindström. Informovala o tom oficiálna internetová stránka NHL.

slovakia

left justify in out

Jokinen podpísal vlani dvojmiliónový kontrakt na jednu sezónu s Nashvillom, ktorý ho 15. februára vymenil do Toronta. Tam však po 15 dňoch skončil, "javorové listy", ktoré už nemôžu postúpiť do play off, ho poslali k ambicióznym "bluesmanom". Tridsaťšesťročný útočník odohral v tejto sezóne v drese Predators a Maple Leafs dokopy 54 zápasov, v ktorých nazbieral sedem bodov za tri góly a štyri asistencie. V NHL hral aj za Winnipeg, Los Angeles, New York Islanders, Floridu, Phoenix, Calgary a New York Rangers.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona