NHL: Okrem Haláka chýba na výjazde NY Islanders aj Višňovský

NETKY.SK • 18 Marec 2015, 16:33 • 2 min
NHL: Okrem Haláka chýba na výjazde NY Islanders aj Višňovský

CHICAGO - Okrem brankára Jaroslava Haláka s tímom New York Islanders necestoval na utorkový duel do Chicaga (1:4) ani slovenský obranca Ľubomír Višňovský.

slovakia

left justify in out

Skúsený bek chýbal v zostave "ostrovanov" aj v sobotňajšom domácom súboji proti Montrealu, dôvod pauzy vedenie klubu nešpecifikovalo.

 

Kým za absenciou 29-ročného Bratislavčana Haláka je menšie zranenie, o deväť rokov starší Višňovský podľa redaktora Arthura Stapla z periodika Newsday pauzuje pravdepodobne z preventívnych dôvodov. Takéto rozhodnutie trénera Jacka Capuana je v súvislosti s takmer istým prienikom newyorského tímu do play-off logické, jednému z najskúsenejších hráčov chce dopriať chvíľu oddychu pred náročnými súbojmi vo vyraďovacej časti. Višňovský od začiatku februára vynechal 7 z 23 duelov svojho mužstva. Najbližšie sa predstavia Islanders až v sobotu na ľade New Jersey, nasledovať bude séria štyroch domácich zápasov.

 

Halák odchytal v ročníku 2014/2015 rovných 50 stretnutí, z ktorých až 34 bolo víťazných. Dosiahol 91,2-percentnú úspešnosť zákrokov a priemer 2,46 inkasovaného gólu na jeden duel. "Ostrovania" aj vďaka odchovancovi ružinovského hokeja pevným krokom smerujú do play-off. Višňovský absolvoval zatiaľ 46 tohtosezónnych zápasov, zaznamenal v nich 4 góly a 11 asistencií.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies